Despre Noi

S.C.P.E.J. Zabolotnai & Murariu

Biroul a fost infiintat la jumatatea anului 2007, fiind inregistrat, potrivit dispozitiilor art. 7 din Regulamentul de aplicare a Legii nr. 188/2000 privind executorii judecatoresti, la pozitia nr. 13/EJ/02.07.2007 a Registrului Special tinut de Primul-Grefier al Curtii de Apel Iasi.

Numit in functie prin Ordinul nr. 1466/C/07.06.2007 al Ministrului Justitiei, titularul biroului este membru cu drepturi depline al Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti din Romania si al Camerei Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Iasi.

In cadrul biroului veti intalni o echipa tanara si dinamica, caracterizata de profesionalism, care isi concentreaza eforturile in a oferi servicii de calitate in ceea ce priveste executarea silita, raspunzand cu promptitudine solicitarilor clientilor. Formata din absolventi ai facultatilor de drept si economie, echipa este completata de personal calificat, cu studii I.T., tehnice si de secretariat.

In vederea indeplinirii cu celeritate a actelor de procedura specifice activitatii prestate, biroul nostru colaboreaza cu specialisti din toate domeniile adiacente executarii silite (experti evaluatori, experti contabili, ingineri de cadastru, specialisti in constructii civile si industriale, notari, avocati, societati de presa, detectivi etc.) ceea ce conferă un plus de eficienta in solutionarea cauzelor instrumentate.